• Nederlands
 • Français
 • English
 • Skip to Content
  Search

  Duiding

  KBC neemt maatregelen als gevolg van verhoogde terreurdreiging

  Net als iedereen heeft KBC vol ongeloof de gebeurtenissen van vandaag gevolgd. De gruwelijke aanslagen en het verschrikkelijke leed dat ze hebben  veroorzaakt, hebben ons allen diep geraakt, omdat ze ingaan tegen de waarden van respect en verdraagzaamheid waar KBC en zijn medewerkers voor staan. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun families en vrienden aan wie we ons oprecht medeleven willen betuigen.

  Als gevolg van de verhoogde terreurdreiging en de verwachte mobiliteitsproblemen in Brussel neemt KBC proactief een aantal maatregelen om de dienstverlening ten aanzien van zijn klanten te kunnen blijven verzekeren. KBC heeft beslist om morgen alle medewerkers van zijn hoofdkantoor aan de Havenlaan, van de hoofdkantoren van CBC op de Grote Markt en van KBC Brussels te laten werken van thuis uit of vanop een andere (uitwijk)locatie.

  KBC verontschuldigt zich voor het eventuele tijdelijke ongemak dat deze maatregelen kunnen veroorzaken.

  De eerste prioriteit is vandaag de veiligheid van de KBC medewerkers en klanten en KBC zal alles in het werk stellen om die te waarborgen en de maatregelen te nemen die daarbij nodig zijn.

  KBC volgt de situatie op de voet, ook in het licht van de door de overheid genomen maatregelen of aanbevelingen.

  Contacteer ons
  Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
  Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
  Over KBC Group

  Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

  KBC Group
  Havenlaan 2
  B - 1080 Brussels
  Belgium