Goedkoper tarief voor leningen voor tweedehandsvoertuigen tot drie jaar oud.

KBC verlaagt tarief leningen voor aankoop recente tweedehandsvoertuigen

Klanten van KBC, CBC en KBC Brussels die een tweedehandsvoertuig tot drie jaar oud aankopen, genieten vanaf vandaag het goedkopere tarief dat KBC al toekent voor een lening* voor de aankoop van nieuwe voertuigen en tweedehandsvoertuigen tot twee jaar oud.

Wat verandert er voor de klanten van KBC, CBC en KBC Brussels?

Voor klanten van KBC, CBC en KBC Brussels die een lening aangaan voor de aankoop van een nieuw voertuig of een tweedehandsvoertuig tot twee jaar oud, geldt vandaag een krediettarief van 1,35%**. Voor de aankoop van een tweedehandsvoertuig ouder dan twee jaar, gold tot vandaag een krediettarief van 3,68%***.

Om de KBC-klant ook op de markt van tweedehandsvoertuigen tot drie jaar oud gemakkelijk zijn gading te laten vinden, past KBC vanaf 29 mei 2017 hetzelfde voordeeltarief toe voor de aankoop van nieuwe voertuigen en tweedehandsvoertuigen tot 3 jaar oud, nl. 1,35%.

 

*Let op, geld lenen kost ook geld.
Kredietvorm: lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door KBC Bank NV en wederzijds akkoord.

Voorbeelden ter illustratie.

** Representatief voorbeeld:

Voor een lening op afbetaling van 10 500 euro met een looptijd van 60 maanden tegen een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 1,35%, betaalt u 60 maandelijkse aflossingen van 181,07 euro of in totaal 10 864,26 euro.

Tarief geldig vanaf 19-01-2017 voor een lening op afbetaling voor de financiering van een nieuwe wagen, mobilhome of motor, of van een tweedehandspersonenwagen van maximaal twee jaar oud, aangekocht door een particulier.

*** Representatief voorbeeld:

Voor een lening op afbetaling van 10 500 euro met een looptijd van 60 maanden tegen een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 3,68%, betaalt u 60 maandelijkse aflossingen van 191,58 euro of in totaal 11 494,50 euro.

Tarief geldig vanaf 03-05-2017 voor een lening op afbetaling voor de financiering van een tweedehandspersonenwagen van meer dan twee jaar oud, aangekocht door een particulier.

Contacteer ons
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium