KBC past de rente op zijn klassieke spaarrekening aan

Door de aanhoudend lage rentestand ziet KBC zich genoodzaakt de rente op zijn klassieke spaarrekening vanaf 16 december 2014 aan te passen. De basisrente wordt aangepast van 0,25% naar 0,15% en de getrouwheidspremie wordt aangepast van 0,15% naar 0,10%.

De spaarrekening is vooral geschikt om een beperkte buffer liquide middelen aan te houden voor onverwachte uitgaven op korte termijn. Particulieren die (stelselmatig) een spaarreserve willen opbouwen, doen dat het best met KBC-Start2Save. De rente op de spaarrekeningen KBC-Start2Save en KBC-Start2Save4 blijft ongewijzigd (een basisrente van 1% en een getrouwheidspremie van 0,75%).

Wie een geldsom iets langer kan missen, kiest beter voor alternatieve langetermijnspaarproducten of beleggingen, zoals (step-up)termijnrekeningen, beleggingsplannen (waarmee je stelselmatig kan beleggen) en fondsen en spaar- en beleggingsverzekeringen.

Op www.kbc.be vindt u een overzicht van de geldende rentevoeten voor de spaarproducten van KBC.

Contacteer ons
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium