Euromoney roept KBC Private Banking voor 6e keer uit tot beste Private Banker in België. CSOB wint de award voor 6e keer voor Tsjechië.

Euromoney, een toonaangevend Brits vakblad voor de financiële sector, heeft KBC Private Banking opnieuw uitgeroepen tot de beste Private Banker van België voor 2020. Over een periode van acht jaar neemt KBC België deze prijs al voor de zesde keer in ontvangst.

CSOB Private Banking werd voor de zesde keer uitgeroepen tot beste Private Banker in Tsjechië.

Euromoney baseert zich voor de toekenning van deze prijs op een jaarlijkse uitgebreide bevraging van professionele spelers op de privatebankingmarkt over diverse aspecten van de dienstverlening in hun marktsegment. Op basis van de resultaten van deze vragenlijst wordt de beste private banker van België en Tsjechië gekozen.

Daniel Falque, CEO KBC Divisie België, toont zich uiterst tevreden met deze onderscheiding: “We zijn echt trots dat we deze award voor de zesde keer in de wacht  slepen. Ik ben ervan overtuigd dat we deze internationale erkenning te danken hebben aan de inzet, grondige kennis en klantvriendelijkheid van de collega’s van Private Banking en Wealth. We zetten onze klant centraal door rekening te houden met zijn wensen en behoeften en geven hem oplossingen op zijn maat. Deze prijs is een erkenning voor onze professionele en persoonlijke  aanpak. “

 "Euromoney behoort tot de meest invloedrijke kapitaalmarktmagazines ter wereld. Naast feiten en cijfers, is de concurrentiële rangschikking vooral gebaseerd op de mening van de concurrentie, wat het succes des te waardevoller maakt. Maar we winnen deze award vooral dankzij onze trouwe klanten die we ook uitdrukkelijk willen bedanken voor het vertrouwen in onze diensten en onze bank in het algemeen", aldus Martin Kosobud, algemeen directeur van ČSOB Private Banking.

Naast de bekroning voor Best Private Bank Belgium behaalde KBC nog eerste plaatsen als beste speler voor:

  • “business owners” (diensten gericht naar ondernemers en zelfstandigen)
  • “Next Generation” diensten (exclusieve voordelen en diensten voor de kinderen van Private Banking klanten).
Contacteer ons
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium