• Nederlands (België)
 • Français
 • Skip to Content
  Search

  KBC Securities versterkt teams.

  Euronext Brussels roept KBC Securities uit tot “Equity Finance House of the Year” en “Belgian SME Brokerage House of the Year”.

  In de voorbije weken heeft KBC Securities zijn teams versterkt met gespecialiseerde medewerkers, die expertise en know-how bijbrengen in diverse domeinen. KBC Securities werd vandaag bovendien door Euronext Brussels uitgeroepen tot “Equity Finance House of the Year” 2016 en “Belgian SME Brokerage House of the Year” 2016. Met deze Awards bekroont Euronext de belangrijkste marktspelers van het voorbije jaar op de Brusselse beurs.

  De Equity Finance House Award is gebaseerd op het aantal aandelentransacties die via de laureaat verliepen en zijn adviesrol.

  De Belgian SME Brokerage House of the Year Award wordt dan weer toegekend aan het Euronext-lid dat het grootste volume realiseerde op de Brusselse aandelenmarkt in het KMO-segment (EnterNext).

  Bartel Puelinckx, CEO van KBC Securities, reageert verheugd: “Deze Awards tonen duidelijk aan dat KBC Securities de referentiebroker is voor de Belgische aandelenmarkt. Met een marktaandeel van zowat 75% zijn we in ons land de onbetwiste marktleider op het vlak van equity capital market-transacties, zoals IPO's en kapitaalverhogingen. Daarnaast blijven we met Bolero en KBC Securities Services een heel sterke en innovatieve marktspeler, en zijn we met initiatieven als Bolero Crowd Funding en het onlangs gelanceerde succesvolle Match’it-platform voor M&A transacties in staat om ook voor kmo’s een dienstverlening op te zetten doorheen hun integrale levenscyclus.”

  Deze bekroning door Euronext Brussels vormt een treffende illustratie van de rol die KBC Securities vervult in het Belgische economische weefsel. Die positie wordt nu nog verder uitgebouwd door een grotere klemtoon te leggen op aandelenresearch (in België, maar ook in Nederland), de aanstelling van een specifiek team voor Family Offices, een sterke ambitie te formuleren inzake kapitaalmarkten en fusies & overnames, de uitbreiding van het salesteam in Brussel en New York, en het in dienst treden van een tweede biotech-analist. Zo kan KBC Securities zijn strategische ambities verder waarmaken en uitgroeien tot de referentie voor ondernemers in alle markten waarin het actief is.

  Contacteer ons
  Stef Leunens Corporate Communication Manager
  Stef Leunens Corporate Communication Manager
  Over KBC Group

  Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

  KBC Group
  Havenlaan 2
  B - 1080 Brussels
  Belgium