• Nederlands
 • Français
 • Skip to Content
  KBC Groep
  Select your language
  Search

  KBC vernieuwt zijn website

  KBC lanceert op zondag 29 november zijn nieuwe website voor Belgische klanten en bezoekers

  Om zijn klanten en potentiële klanten zo goed mogelijk digitaal te kunnen bedienen, heeft KBC een website nodig die helemaal mee is met zijn tijd, zowel inhoudelijk als qua technologie.

  De nieuwe website wil vooral een aangename onlinebeleving bieden. Dat vertaalt zich in een aantal zichtbare wijzigingen, zoals de nieuwe look-and-feel. De site gebruikt veel afbeeldingen, een strakke structuur en een klare en duidelijke taal.

  • Klanten en bezoekers van de website, krijgen relevante antwoorden op hun vragen via verschillende soorten pagina’s. Afhankelijk van het doel (informeren, oriënteren, verkopen, aftersales …) is de opbouw van een pagina anders.

  • Via een performante zoekfunctie vindt de bezoeker een antwoord op zijn vragen.

  • KBC streeft naar eenvoud en duidelijkheid. Zo is er maar één aanmeldknop (rechts bovenaan) om in te loggen in de verschillende beschikbare toepassingen, zoals KBC-Touch, KBC-Mobile Banking, enz.

  • Of de klant nu surft met een smartphone, tablet of smart TV, de nieuwe website past zich automatisch aan. Gedaan dus met in- en uitzoomen en scrollen van links naar rechts om toch maar alles te kunnen lezen.

  Met deze nieuwe website biedt KBC een antwoord in een razendsnel veranderende digitale wereld.

  Ontdek de nieuwe website zelf op www.kbc.be.

  Contacteer ons
  Ilse De Muyer Corporate Communication Manager
  Ilse De Muyer Corporate Communication Manager
  Over KBC Group

  Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

  KBC Group
  Havenlaan 2
  B - 1080 Brussels
  Belgium