Klanten vullen prijzenkast KBC en Bolero opnieuw aan met Spaargids.be Awards

Klanten vullen prijzenkast KBC en Bolero opnieuw aan met Spaargids.be Awards

Beste Bank, Beste Digitale Bank, Beste Beleggingsbank

Spaargids.be Bank Awards bekroont KBC Bank met de award voor Beste Bank en Beste Digitale Bank.

Bolero, het online beleggingsplatform van KBC werd bekroond met de award voor Beste Beleggingsbank.

Op basis van een enquête bij de lezers en bij bankklanten polst Spaargids.be jaarlijks naar de tevredenheid van klanten over hun bank. ​

In deze vijfde editie lieten meer dan 57.000 deelnemers hun stem horen.

De overduidelijke appreciatie van de kiezers voor

  • het ruime aanbod en de meerwaarde van extra diensten,
  • het gebruiksgemak van KBC Mobile en KBC Touch
  • de volledigheid van de app, zowel op vlak van informatie als de diensten

gaven de doorslag voor het winnen van de awards.

David Moucheron, CEO KBC België is dankbaar voor deze blijk van vertrouwen: “We danken onze klanten voor de drie Spaargids.be Bank Awards. We ervaren dit als een oprechte waardering voor de kwaliteit van onze dienstverlening en onze dagelijkse inzet om onze klanten telkens weer een uitmuntende ervaring aan te bieden. Dankzij onze digitale toepassingen en Kate, onze digitale assistent, kunnen onze klanten hun bank- en verzekeringszaken regelen wanneer zij daar zelf tijd voor hebben. Dat kan ’s avonds in de zetel of in het weekend met KBC Live. Onze kantoormedewerkers staan paraat om voor de meer complexe vragen de klanten bij te staan of om op sleutelmomenten hun expertise ten dienste te stellen. Deze awards zijn een aanmoediging om zo verder te doen en ons te blijven inzetten om onze klanten nog beter te bedienen en ontzorgen.”
Karin Van Hoecke, directeur digitale transformatie en data KBC Divisie België vult aan: “We hebben dit uitstekende resultaat vooral te danken aan onze klanten: zij stemden ons naar de top in deze enquête. Het is onze missie om zaken digitaal heel makkelijk te kunnen regelen via smartphone en computer en er is steeds hulp mogelijk  van onze digitale assistent Kate. Indien Kate het antwoord nog niet weet, is er persoonlijk advies van onze experten. We zijn verheugd met de keuze van onze klanten en zijn dankbaar dat ze onze inspanningen op prijs stellen. De awards Beste Bank  en Beste Digitale Bank zijn een beloning voor onze gebruiksvriendelijke oplossingen en onze experten die dagelijks het verschil maken. Deze awards vervolledigen mooi de onlangs van SIA ontvangen erkenning van beste app ter wereld. Mijn dank gaat uit naar de vele KBC-collega’s die dit dag in dag uit waarmaken. Deze erkenning is een hart onder de riem en motivator om op de ingeslagen weg verder te gaan.“
Werner Eetezonne,CEO van Bolero, treedt zijn collega’s bij: “Wij zijn enorm fier op deze award. Deze prijs, gestemd door onze eigen klanten en trouwe gebruikers van ons online beleggingsplatform, is voor ons heel veel waard. Ik wens hen dan ook uitdrukkelijk te bedanken voor hun stem. Als marktleider wist Bolero de afgelopen jaren ook heel wat jonge en startende beleggers aan te trekken. Om al onze klanten te helpen om zelf het beste te halen uit hun beleggingen, reiken we hen niet alleen dagelijkse aandelentips, actuele beleggingsthema’s en opportuniteiten aan, maar ook tal van opleidingen en educatie. Die hele mix van een gebruiksvriendelijk beleggingsplatform, samen met heel wat service en informatie, weten onze beleggers duidelijk te waarderen. Dit is een extra motivatie voor Bolero en al haar medewerkers, aan wie ik deze award wil opdragen, om elke dag het best mogelijke voor onze klanten te bieden.”
Story image

Van links naar rechts: David Moucheron, Karin Van Hoecke, Werner Eetezonne

Ilse De Muyer Corporate Communication Manager

 

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium