Met Mijnenergie.be helpt KBC u aan een voordelig energietarief

Met Mijnenergie.be helpt KBC u aan een voordelig energietarief

Vanaf vandaag kunnen KBC1 klanten en platformklanten2 in KBC Mobile een vergelijking maken van hun energietarieven. Hiervoor gaat KBC de samenwerking aan met Mijnenergie.be, een onderdeel van DPG Media NV. Met deze gratis dienst kunnen klanten en platformklanten in KBC Mobile een vergelijking maken van tarieven van aardgas, elektriciteit of van beide, en desgewenst veranderen van leverancier.

1Inclusief CBC en KBC Brussels

2 Platformklanten zijn klanten die gebruik maken van de KBC Mobile app zonder dat ze een bank- of verzekeringsproduct van KBC hebben ​

De afgelopen maanden werden gekenmerkt door stijgende prijzen op alle vlakken, ook en vooral voor energie. Vanaf vandaag kunnen klanten en platformklanten in KBC Mobile energietarieven vergelijken. Mijnenergie.be, een gratis prijsvergelijkingsdienst werd ingebouwd in KBC Mobile. Vanuit de “extra diensten”-pagina kunnen klanten/prospecten verschillende aardgas- en elektriciteitstarieven naast mekaar leggen op basis van hun specifiek energieverbruik of type woning. ​ Bovendien houdt Mijnenergie.be rekening met kortingen en lopende promoties. Veranderen van energieleverancier kan meteen online, via de Mijnenergie-site.

Later dit jaar zal KBC ook tips en inzichten geven om te besparen op energieverbruik.

Meer informatie over het gebruik van Mijnenergie.be is hier terug te vinden.

Karin Van Hoecke, directeur Digital Transformation & Data bij KBC België: “ Energiekosten maken een steeds groter deel uit van de vaste kosten. KBC wil haar steentje bijdragen en haar klanten helpen om deze onder controle te houden. Mijnenergie.be is een dienstverlening die perfect aansluit bij de waarden die KBC vooropstelt in haar dienstverlening aan en ontzorging van de klanten. Zo kunnen klanten vandaag al tijd en geld besparen met digitale assistent Kate. Kate kan de klant erop wijzen dat jaarlijks energieprijzen vergelijken, geld kan besparen. Wil de klant hierover meer weten, dan wijst Kate de weg naar Mijnenergie.be. Het gestroomlijnde proces van Mijnenergie.be waarbij de gebruiker heel vlot van prijsvergelijking naar overstap van leverancier kan gaan, is bovendien volledig in lijn met het gebruiksgemak en de beleving die we in KBC Mobile aanbieden.“
Kenneth Vansina, directeur Online services DPG Media Belgie:"Dankzij de integratie van Mijnenergie.be binnen de KBC app hebben de KBC klanten en platformklantenvanaf nu de mogelijkheid om vanuit hun smartphone op elk moment snel en eenvoudig een energievergelijking te doen en van energieleverancier te wisselen.

 

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium