• Français
 • Nederlands
 • KBC Groep
  Select your language
  Search

  NYSE opent eenmalig deuren voor Bolero-cliënten

  Vrijdag 4 april 2014 — Bolero, het onlinebeleggingsplatform van KBC Securities, maakt zijn slogan "Online beleggen met inzicht" tastbaar voor zijn cliënten. Bolero trekt resoluut de kaart van informatie en opleiding en voegt de daad bij het woord door tien cliënten mee te nemen naar de New York Stock Exchange. Zo wil Bolero ervoor zorgen dat zijn cliënten het beursgebeuren aan den lijve kunnen ondervinden. In mei start ook de Bolero Academy.

  Met Bolero naar New York

  Eind mei neemt Bolero tien cliënten mee naar de beursvloer van de New York Stock Exchange. Bolero gaat met hen naar het hart van de financiële wereld om daar live het reilen en zeilen van de beurs mee te maken. De cliënten betreden de beursvloer, ontmoeten er traders en wonen ook de slotbelceremonie bij. Sinds 9/11 wordt publiek niet langer toegelaten tot NYSE. Bolero, als onlinebroker van het beurshuis KBC Securities, slaagde er evenwel in toch een privébezoek te kunnen regelen voor zijn cliënten.

  “Opleiding is een speerpunt in onze service en we willen de expertise vanuit onze dealingroom dan ook naar onze cliënten overbrengen”, zegt Bart Vanhaeren, algemeen directeur van Bolero.

  Daarom geven de Bolero-medewerkers en Bolero-marktenspecialist Tom Simonts regelmatig lezingen en uiteenzettingen over (de werking van) de beurs, aandelenanalyse, macro-economie, … aan studenten. Zo raken ook zij vertrouwd met de beurswereld.

  Vanaf maandag kunnen alle Bolero-cliënten in een wedstrijd hun kans wagen om mee te reizen naar New York. Cliënten kunnen deelnemen op www.bolero.be/wallstreet. Binnen de Wall Street-wedstrijd wordt ook een aparte wedstrijd georganiseerd voor studenten. Tijdens de kiesweek van Ekonomika (28-29 april 2014), de Leuvense studentenvereniging voor studenten Economie, zal een student een extra ticket naar NY in de wacht kunnen slepen.

  Bolero Academy: beleggen met inzicht op elk niveau

  Om elke Bolero-belegger, telkens op zijn niveau, zijn beurskennis nog verder te laten uitbreiden en verrijken, lanceert Bolero vanaf eind mei 2014 de Bolero Academy. Met een nieuwe educatieve website wil Bolero “self-directed beleggers” nog meer ondersteuning bieden. Door uitgebreide informatie over de financiële markten en algemene beleggingsinformatie ter beschikking te stellen, wil Bolero zijn beleggers helpen zodat ze onderbouwd hun beleggingsbeslissingen kunnen nemen.

  Meer details over de Bolero Academy volgen bij de lancering.

  Bolero-website voor maximaal inzicht

  Daarnaast kan de geïnteresseerde belegger op Bolero.be terecht voor een uitgebreide waaier aan beursinformatie: hij kan zich abonneren op de dagelijkse nieuwsbrieven Beurs bij ’t Ontbijt/Beurs bij de Lunch, video’s bekijken met toelichting bij recente beursfeiten, de beursblog van de Bolero-marktenspecialist volgen, een analyse over specifieke beursonderwerpen (grondstoffen- en/of groeimarkten) downloaden of zich inschrijven op events zoals bedrijfsbezoeken, beleggersevents, … Zo probeert Bolero elk type belegger te voorzien van nuttige achtergrondinformatie bij de cijfers of gebeurtenissen op de beurs.

  Bolero-paspoort

  Bolero is het onlinebeursplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap en onderdeel van KBC Groep. Sinds 1999 biedt Bolero een goedkope oplossing voor particuliere beleggers die zelf online hun portefeuille willen beheren. Op de gebruiksvriendelijke website hebben cliënten van Bolero rechtstreeks onlinetoegang tot meer dan twintig beurzen, waaronder de West- en Oost-Europese, de Amerikaanse en de Canadese markten. Ze kunnen handelen in een brede waaier van beursgenoteerde producten (aandelen, obligaties, trackers, turbo’s, …). Bolero geeft geen persoonlijk advies, maar ondersteunt cliënten met een uitgebreid informatie- en opleidingsaanbod. Zo kunnen ze onder meer rekenen op alle studies en rapporten van het analistenteam van KBC Securities, waaronder ook Beurs bij ’t Ontbijt, een dagelijkse Nederlandstalige nieuwsbrief met uitgebreide marktinformatie en -analyses. De vele tientallen events en opleidingen die Bolero organiseert, helpen cliënten alle facetten van de beurs nog beter te kennen.

  Wedstrijd

  Contacteer ons

  Ilse De Muyer

  Corporate Communication Manager