Voortaan heel vlot Sodexodienstencheques rechtstreeks bestellen en betalen

vanuit KBC (Brussels)/CBC Mobile.

Vanaf nu kunnen KBC* klanten ook dienstencheques van Sodexo rechtstreeks bestellen en betalen vanuit KBC Mobile in plaats van via manuele overschrijving.  De klant kan de cheques zowel elektronisch als op papier laten leveren. 
 
Sedert geruime tijd krijgen klanten rechtstreeks via KBC Mobile heel makkelijk en snel toegang tot een aantal niet-bancaire diensten. 

De cijfers tonen aan dat ze hiervan gretig gebruik maken:

• Tickets De Lijn –  232.500 sinds september 2018

• Tickets NMBS – 90.000 sinds november 2018

• Parkeren met 4411 – 219.200 parkeersessies sinds juni 2018

• Saldo Monizze cheques – 11.500 raadplegingen in maart 2019

• Q-Park parking – 13.650 parkeersessies sedert medio maart
 

Karin Van Hoecke, directeur Digitale Transformatie Divisie België KBC, over de nieuwe dienst in KBC Mobile: “De cijfers tonen zeer duidelijk aan dat onze klanten gretig gebruik maken van de extra diensten die KBC aanbiedt via KBC Mobile. Ze stellen vooral het gebruiksgemak heel erg op prijs. Meer dan 1 miljoen klanten maken gebruik van KBC Mobile en loggen minstens 1 maal per dag aan. De klant hoeft geen aparte app te downloaden om nu al via KBC  het saldo van zijn Monizze maaltijd- of ecocheques na te kijken. Sinds 23 april kan hij ook dienstencheques van Sodexo bestellen en betalen, rechtstreeks vanuit KBC Mobile. Deze cheques worden, als de klant dat wenst, automatisch toegevoegd aan zijn elektronisch beschikbare Sodexo-dienstencheques. Zo heeft hij te allen tijde een geactualiseerd overzicht. Zo’n 255.000 klanten kopen dienstencheques aan bij Sodexo via KBC. Deze service betekent opnieuw een stap vooruit naar nog meer gebruiksgemak voor onze klanten via hun vertrouwde KBC Mobile app.”                                             

Sodexo-dienstencheques bestellen en betalen in een paar kliks
 
Bestellen, betalen en beheren van Sodexo-dienstencheques kan sinds 23 april heel wat eenvoudiger en sneller. 
 
Sinds dan kan de klant in KBC Mobile nieuwe Sodexo-dienstencheques bestellen én betalen.  
 
Om van deze extra dienst gebruik te maken, koppelt de klant zijn Sodexo-account via een eenvoudig stappenplan aan KBC Mobile. 
 
De klant heeft de keuze om zijn bestelde dienstencheques elektronisch toe te voegen of ze op papier te ontvangen.
 
Wanneer hij kiest voor elektronische dienstencheques, dan worden deze ook meteen toegevoegd aan het beschikbare aantal cheques. 
 
Daarnaast kan hij meteen ook zien 

• hoeveel dienstencheques hij nog kan bestellen;

• hoeveel elektronische dienstencheques hij nog ter beschikking heeft.

 

 * Geldt ook voor KBC Brussels en CBC

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium