Werner Franck, algemeen directeur KBC Autolease, beëindigt zijn professionele loopbaan

Dirk Van Strijthem aangeduid als opvolger van Werner Franck

KBC stemde in met het verzoek van Werner Franck, algemeen directeur KBC Autolease NV, om zijn professionele loopbaan bij KBC te kunnen beëindigen op 31 maart 2018. Hij wordt dan opgevolgd door Dirk Van Strijthem.

Werner Franck heeft gedurende 33 jaar voor KBC gewerkt. Na het behalen van zijn licentiaatsdiploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen startte hij zijn KBC-loopbaan in het departement Opleiding, om na een paar jaar over te stappen naar de communicatie-afdeling. Nadien vervulde hij verscheidene managementfuncties in het commerciële netwerk van KBC. In 2004 benoemde KBC hem als Sales & Marketing Manager voor KBC Autolease. In 2008 werd Werner aangesteld als Commercieel directeur voor KBC Bank in de regio Antwerpen en vervoegde hij het directiekader van KBC. In 2015 keerde hij terug naar KBC Autolease NV als algemeen directeur.

Dirk Van Strijthem is 53 jaar. Hij startte zijn carrière bij KBC in 1993 als relatiebeheerder voor ondernemingen en werd in 2003 benoemd tot directeur voor het KBC-bedrijvenkantoor in Brussel. In 2006 werd hij aangesteld als directeur Strategie van KBC Groep. Sinds 2007 is Dirk CEO van KBC Commercial Finance.

Daniel Falque, CEO Divisie België van KBC zegt over deze beslissing: “Ik wil Werner van harte danken voor de vele jaren van toewijding en engagement ten opzichte van KBC. In de loop van deze 33 jaar zag hij KBC grondig evolueren en leverde hij een actieve bijdrage tot de groei en het succes van onze onderneming. Dankzij Werner slaagde KBC Autolease erin de omschakeling te maken van traditioneel autoleasebedrijf naar een volwaardige multimobiliteitsprovider. Ik wens hem dan ook het allerbeste voor de toekomst. Tegelijkertijd wil ik ook Dirk verwelkomen als nieuwe algemeen directeur van KBC Autolease. Zijn jarenlange expertise met de behoeften en verwachtingen van bedrijven zal hem ongetwijfeld toelaten om KBC Autolease verder te laten uitgroeien tot de referentie in de markt.”

Contacteer ons
Stef Leunens KBC Groep NV
Stef Leunens KBC Groep NV
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium