Word social media verslaggever voor KBC op Pukkelpop

Unieke festivalervaring als Social Media Reporter voor KBC

Tijdens Pukkelpop 2014 zal de Facebookpagina KBC Jongeren niet alleen door KBC beheerd worden. Social Media Manager Hilde mag dan met vakantie en jongeren kunnen zich kandidaat stellen om tijdens het festival de verslaggeving op Facebook van haar over te nemen als Social Media Reporter voor KBC. Daarnaast werd ook een speciale Twitteraccount aangemaakt @KBCreporter om ook via Twitter updates over het festival te kunnen posten. Het reeds bestaande @KBC_BE-account is voornamelijk een Customer Service kanaal, vandaar de keuze om een aparte Twitteraccount aan te maken.

KBC wil met deze actie via sociale media aansluiting zoeken bij wat jongeren boeit en is benieuwd naar hoe jongeren de sociale media verslaggeving zullen aanpakken.

Om Social Media Reporter voor KBC te worden tijdens Pukkelpop kunnen jongeren zich kandidaat stellen tot en met 27 juli. De Social Media Reporter mag ook een vriend of vriendin meenemen naar het festival en krijgt van KBC alle middelen om zijn of haar opdracht tot een goed einde te brengen.


Meer informatie over deze wedstrijd op http://www.kbc.be/festivals 

KBC op social media:

KBC Bank en Verzekering  27.076 vind-ik-leuks
KBC Jongeren 11.619 vind-ik-leuks
Twitter @KBC_BE 4.926 volgers
LinkedIn 17.441 volgers
Contacteer ons
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium