Bolero lanceert app voor iPhone

Vanaf vandaag kunnen klanten van het onlinebeursplatform Bolero ook via hun iPhone de beurs en hun beleggingsportefeuille op de voet volgen. Ze kunnen onmiddellijk aandelen, obligaties, trackers, turbo’s, …. kopen en verkopen op meer dan 20 beurzen. Met deze iPhone-app wil Bolero ervoor zorgen dat klanten werkelijk altijd en overal controle hebben over hun portefeuille en snel op de hoogte zijn van het reilen en zeilen van de beurs.   

Bart Vanhaeren, general manager Bolero, licht toe:  

Deze iPhone-app is de eerste stap in ons mobiele aanbod en is de volgende stap in de strategie die we bij Bolero vorig jaar hebben ingezet. In 2013 schaften we al het bewaarloon af en hebben we nog sterker ingezet op ons informatieaanbod en content. Nu stellen we de belangrijkste functionaliteiten  van onze Bolero-website in pocketformaat beschikbaar voor iPhone. De app is dankzij een groot gebruiksgemak en een helder design helemaal afgestemd op de noden van onze klanten. Maar er staat nog veel meer in de stijgers. Dit najaar lanceren we een volledige iPad-applicatie met nog meer functionaliteiten en ook de Android-gebruikers zullen we in 2014 niet vergeten.

Unieke tool voor uw portefeuille

Met deze app hebben Bolero-klanten altijd en overal een realtime en gedetailleerd beeld van hun beursportefeuille. Dankzij interactieve grafieken en een overzichtelijke heatmap (foto) kunnen ze niet alleen in een mum van tijd opvolgen welke aandelen uit hun portefeuille die dag stijgen en dalen, maar ook de historische prestatie van de portefeuille analyseren en bewaken of hun portefeuille evenwichtig verdeeld is. 

Hotspot geeft de belegger een onmisbaar overzicht

De belegger kan van elk effect een uitgebreide identiteitskaart raadplegen in de Hotspot: die bevat de kerngegevens en een uitgebreid profiel van het bedrijf, actuele koersgegevens, het laatste nieuws van Reuters, aanbevelingen van analisten en enkele nuttige ratio’s die aangeven of het aandeel goedkoop of duur gewaardeerd is. Kortom, de Hotspot geeft een onmisbaar overzicht waarmee een belegger in een oogopslag kan evalueren of het effect een plaats verdient in zijn portefeuille.

Er is een bijzonder leuke en speciale feature aan de iPhone-app. Door het kantelen van de iPhone wordt er bijkomende informatie getoond en geeft de Hotspot ook zicht op een interactieve koersgrafiek. In het orderticket tovert een letterlijke kwartslag van het toestel de diepte van de markt op het scherm.

Snel inspelen op beurskansen of belangrijk beursnieuws

In een paar swipes gaat het aankoop-verkooporder naar de beurs. Alle orders die de klant plaatst op de website, zijn ook onmiddellijk beschikbaar in het orderboek op zijn iPhone. Favoriete aandelen opvolgen in overzichtelijke lijstjes is nog een andere handige tool van deze vernieuwende iPhone-app. Er is voor geopteerd om maximaal gebruiksgemak en een helder design te combineren met veiligheid. De eerste keer registreren klanten de app met hun vertrouwde digipass. Nadien kunnen ze met een vijfcijferige pincode heel eenvoudig inloggen en hun orders plaatsen.  

De app kan gratis gedownload worden in de app store.
Meer informatie en een handige demo: www.bolero.be

Contacteer ons
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium