• Nederlands
 • Skip to Content
  KBC Groep
  Select your language
  Search

  Edwin De Boeck, hoofdeconoom KBC gaat nieuwe uitdaging aan

  Edwin De Boeck, hoofdeconoom van KBC Groep verlaat de financiële instelling. Hij gaat in op een aanbod van de N-VA om directeur van de studiedienst te worden. Hij start in zijn nieuwe functie op 1 mei.

  Johan Thijs, CEO van KBC Groep : “We danken Edwin De Boeck  voor zijn gewaardeerde prestaties en grote inzet de voorbije 31 jaar bij KBC. Zijn macro-economische analyses, vooruitzichten en scenario’s werden gebruikt als onderbouw voor beleggings- en investeringsbeslissingen en risicobeheer. Hij heeft de kans die hij bij KBC kreeg als hoofdeconoom ten volle en succesvol benut. Dit bewijst het vermogen van KBC om zich te omringen met sterke talenten. Talenten die ook door de buitenwereld worden herkend en erkend. Wij wensen hem alle succes met zijn nieuwe carrièrestap”.

  Edwin De Boeck over zijn overstap: “KBC  heeft van in het begin van mijn carrière in 1985 in mij geloofd, mij mooie kansen gegeven en in mij geïnvesteerd. Ik ben hier dankbaar voor, alsook voor de boeiende en stimulerende omgeving waarin ik mocht werken. Deze nieuwe uitdaging biedt mij nu in de latere dagen van mijn loopbaan een kans om mijn ervaring in een bredere maatschappelijke context in te zetten en zo tegelijk concreter mijn steentje bij te dragen tot de onderbouw van het sociaaleconomische beleid”.

  Contacteer ons
  Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
  Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
  Over KBC Group

  Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

  KBC Group
  Havenlaan 2
  B - 1080 Brussels
  Belgium