Ik vertrek goed voorbereid op paasweekend en ik neem mee …

Vijf situaties waar uw smartphone soelaas biedt

Vertrek je morgen voor een Paasweekendje of binnenkort op reis ?

Weet dan dat je als KBC/CBC/KBC Brussels klant heel snel en gemakkelijk een aantal handige diensten zelf in een paar klikken kan activeren of gebruiken. Zelfs al ben je al in het buitenland.

Vijf zaken die je zelf handig kan regelen via KBC Mobile:  

  1. Een kredietkaart (MasterCard) aanvragen. In functie van je specifieke gebruiks- en verzekeringsbehoeften kies je voor een Silver, Gold of Platinum kaart. Ook een Prepaid kredietkaart kan je via KBC Mobile aanvragen.
    Wil je vreemde munten bestellen? Dan kan dat heel handig via KBC Touch (pc/tablet).
  2. Hou de bestedingen van je kaarten in het oog en pas zelf de limiet van je kredietkaart aan. Ook handig als je op vakantie plots met onverwachte uitgaven geconfronteerd wordt.
  3. Sluit zelf een reisverzekering af.
  4. Stel zelf je betaalkaarten open voor gebruik buiten Europa.
    Goed om weten: stel dat je op cruise gaat in Europa maar het schip vaart onder Amerikaanse vlag, vergeet dan zeker je betaalkaarten niet open te stellen voor gebruik buiten Europa.
  5. Raadpleeg heel snel en eenvoudig het saldo van je KBC/CBC/KBC Brussels rekening en ook de saldi van zichtrekeningen die je bij andere banken hebt.

Wat doe je bij onverwachtse problemen of vragen?

Stel dat er op vakantie iets voorvalt of je zit met een dringende vraag, dan is KBC van om het even waar bereikbaar via Whatsapp, Facebook en Twitter.

Je kan ook altijd bellen naar KBC Live (078/153153) gedurende de week van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en paasmaandag van 9.00 uur tot 17.00 uur.  

Pech op vakantie?

Via de KBC Assist app kan je zelf snel een ongeval, schade of ziekenhuisopname aangeven en regelen. Je kan via de app ook snel en eenvoudig contact opnemen met je KBC-verzekeringsagent, de KBC-bijstandscentrale of met de VAB (bij pech).

 En als kers op de taart kan je in de app foto’s van je kostbare bezittingen (vb. juwelen, …) bewaren in een foto-album.  Raak je dat voorwerp kwijt of wordt het gestolen, dan kun je naar de foto’s in het album verwijzen bij je aangifte.

 

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium