International Banker bekroont KBC België met twee Awards

Best Innovation in Retail Banking Belgium 2016 en Private Bank of the Year Belgium 2016.

Het gereputeerde Londense financiële magazine International Banker heeft KBC België gisteren een dubbele award toegekend: voor Best Innovation in Retail Banking Belgium 2016 en als Private Bank of the Year Belgium 2016.

De groeps-CEO van KBC, Johan Thijs, werd bovendien uitgeroepen tot Banking CEO of the Year - Western Europe 2016.

De International Banker Awards worden toegekend door de lezers van International Banker en een jury bestaande uit financiële journalisten. Zij houden niet enkel rekening met groei, liquiditeit en winstgevendheid van een onderneming, maar ook met innovatie, technologie, corporate governance, duurzaamheid en transparantie.

KBC is trots op deze awards.  Zij vormen de erkenning van de inspanningen die KBC in de voorbije jaren heeft geleverd om uit te groeien tot een duurzame, geïntegreerde omni-kanaal bankverzekeraar die de referentie vormt op zijn thuismarkten.

Daniel Falque, ceo van KBC België, zegt daarover: “Deze awards zijn een nieuwe bekroning van de inspanningen die onze medewerkers elke dag opnieuw leveren. Zij mogen terecht trots zijn, want deze Award is vooral te dank en aan hun inzet en creativiteit in een steeds sneller veranderende wereld.

U leest meer over deze awards op de website van International Banker, of in het persbericht dat het magazine vandaag verspreidde.

Contacteer ons
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium