• English
 • Nederlands
 • Français
 • Skip to Content
  Search

  International Banker roept Johan Thijs, groeps-CEO van KBC, uit tot Banking CEO of the Year - Western Europe 2016.

  Ook KBC België kreeg twee awards.

  Het gereputeerde Londense financiële magazine International Banker heeft Johan Thijs, groeps-CEO van KBC, gisteren uitgeroepen tot Banking CEO of the Year - Western Europe 2016.

  Ook KBC België kreeg twee awards: voor Best Innovation in Retail Banking Belgium 2016 en als Private Bank of the Year Belgium 2016.

  De International Banker Awards worden toegekend door de lezers van International Banker en een jury bestaande uit financiële journalisten. Voor de bekroning van Johan Thijs verwijzen zij onder andere naar de forse koersstijging van het KBC-aandeel in de afgelopen vier jaar sinds hij CEO werd. International Banker ziet in hem ook de belichaming van de bedrijfswaarden die KBC uitdraagt, en heeft lovende woorden voor de transparantie die KBC kenmerkt.

  KBC is trots op deze awards.  Zij vormen de erkenning van de inspanningen die KBC in de voorbije jaren heeft geleverd om uit te groeien tot een duurzame, geïntegreerde omni-kanaal bankverzekeraar die de referentie vormt op zijn thuismarkten.

  Johan Thijs, groeps-CEO van KBC, zegt daarover: “KBC heeft een lange weg afgelegd. Deze awards zijn een nieuwe bekroning van het harde maar succesvolle werk dat onze medewerkers afleveren. Onze strategie, onze bedrijfscultuur en onze toewijding werpen duidelijk hun vruchten af, wat al onze stakeholders ten goede komt. Wij zijn de referentie geworden in onze kernmarkten en mogen daar terecht trots op zijn.

  U leest meer over deze awards op de website van International Banker, of in het persbericht dat het magazine vandaag verspreidde. International Banker publiceert ook een interview met Johan Thijs.

  Contacteer ons
  Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
  Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
  Over KBC Group

  Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

  KBC Group
  Havenlaan 2
  B - 1080 Brussels
  Belgium