• Nederlands
 • English
 • Français
 • Skip to Content
  Search

  Duiding

  KBC herneemt vanaf morgen opnieuw normale werking

  Als gevolg van de verhoogde terreurdreiging en de verwachte mobiliteitsproblemen in Brussel nam KBC gisteren proactief een aantal maatregelen om de dienstverlening aan zijn klanten te kunnen blijven verzekeren (zie ook duiding van 22 maart op www.kbc.com). Normaal gezien hervat KBC vanaf morgen de activiteiten in de KBC-gebouwen aan de Havenlaan, het CBC-gebouw op de Grote Markt en in het hoofdkantoor van KBC Brussels.

  Rekening houdende met de informatie van de overheid en de door haar genomen maatregelen heeft KBC beslist om vanaf morgen, donderdag 24 maart 2016, alle medewerkers van de gebouwen aan de Havenlaan én op de Grote Markt in Brussel alsook de medewerkers in het hoofdkantoor van KBC Brussels opnieuw vanop hun gebruikelijke locatie te laten werken. Vandaag waren deze werknemers aan het werk van thuis uit of op een andere locatie.

  KBC blijft de situatie op de voet volgen.

  KBC verontschuldigt zich voor het eventuele tijdelijke ongemak dat deze maatregelen veroorzaakten.

  Contacteer ons
  Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
  Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
  Over KBC Group

  Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

  KBC Group
  Havenlaan 2
  B - 1080 Brussels
  Belgium