'KBC investor visit' vandaag in Ierland: Update van de strategie van KBC Groep: "Meer van hetzelfde, maar dan anders".

Buiten beurstijd - gereglementeerde informatie*

  • Update van de strategie van KBC Groep: "Meer van hetzelfde, maar dan anders".

  • Update kapitaalaanwendingsplan en financiële guidance tot 2020.

  • De klantgerichte 'Digital First'-strategie van KBC Bank Ireland.

Johan Thijs, CEO van KBC Groep, de andere leden van het directiecomité van KBC Groep en het senior management van KBC Bank Ireland verwelkomen vandaag de analisten- en beleggersgemeenschap en de media in Dublin.

KBC zal een update geven van de strategie van KBC Groep, het kapitaalaanwendingsplan en de financiële guidance tot eind 2020.

KBC zal ook uiteenzetten hoe de digitale transformatie verliep in de verschillende kernmarkten van de groep, welke initiatieven er al genomen werden en wat er nog op de planning staat. KBC is van plan tussen 2017 en eind 2020 bijkomend 1,5 miljard euro te investeren in digitale transformatie.

Tot slot zal KBC Bank Ireland uiteenzetten hoe het zijn klantgerichte 'Digital First'-strategie zal implementeren die op 9 februari 2017 werd aangekondigd toen Ierland gedefinieerd werd als een kernmarkt van de KBC-groep.

* Dit perscommuniqué bevat informatie die is onderworpen aan de transparantievoorschriften voor beursgenoteerde vennootschappen.

lees het volledige persbericht in de bijlage

Contacteer ons
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium