KBC Mobile: voortaan ook in discrete modus en in dialect.

KBC Mobile: voortaan ook in discrete modus en in dialect.

De KBC Mobile app haalt niet alleen een hoge score in de store: bij iOs een score van 4,6 en bij Android een mooie 4,4. Vele KBC Mobile gebruikers zijn zo enthousiast over KBC Mobile dat ze hun familie, vrienden en kennissen graag willen tonen hoe gebruiksvriendelijk, veelomvattend en origineel KBC Mobile is.  Hun persoonlijke financiële gegevens willen ze echter niet meteen prijsgeven.

Het nieuwe startscherm van KBC Mobile is een mooi vertrekpunt om familie, vrienden en kennissen de uitgebreide mogelijkheden van KBC Mobile te tonen.

Klanten kunnen voortaan met een simpele zwaai over dit startscherm, hun persoonlijke financiële gegevens verbergen of “blurren”.

Voor de zomermaanden lanceert KBC een extraatje: de klant kan KBC Mobile in dialectversie zetten.

Een “mistig” startscherm

Het nieuwe startscherm werd door bijna één op drie KBC Mobile-gebruikers ingesteld en geeft bij aanmelding onmiddellijk een overzicht van beschikbare saldi op de verschillende rekeningen van de klant.

De KBC Mobile-gebruiker kan een blur-functie in zijn profiel “activeren”. Met een simpele zwaai over het startscherm worden de persoonlijke financiële gegevens geblurred en kan de gebruiker de mogelijkheden van KBC Mobile in alle discretie aan vrienden of familie tonen. 

Bovendien is KBC Mobile uitgerust met een demo. Vanuit het menu in het aanmeldscherm kan de gebruiker een demo krijgen van de verschillende mogelijkheden, opties, taken die in KBC Mobile mogelijk zijn . De demo is een gebruiksvriendelijke manier om in een oogopslag te zien wat er allemaal kan zonder het risico te lopen om ongewild verkeerd te handelen.

Story image

KBC Mobile in dialect, ja dat kan

Iedereen spreekt graag zijn eigen taal, ook als het gaat over financiële zaken.

Vanaf begin juli kan je daarom een streektaal instellen in KBC Mobile: je kan kiezen uit het Antwerps, West-Vlaams of Sint-Truidens.

Na de zomervakantie peilt KBC op social media bij de klanten naar hun reactie.

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium