KBC-verslag over de EBA Transparantie-oefening 2018

Buiten beurstijd - Gereglementeerde informatie*

KBC neemt akte van de mededeling van de European Banking Authority (EBA) over de publicatie vandaag van de EU Transparantie-oefening 2018 van de EBA.

De informatie van deze Europese Transparantie-oefening 2018 heeft betrekking op de gerapporteerde gegevens vanaf 31 december 2017 en 30 juni 2018. De template wordt bank per bank gepubliceerd en bevat de volgende gegevens:

-          Kapitaal

-          Leverage ratio

-          Risicopositiebedragen

-          Winst-en-verliesrekening

-          Marktrisico

-          Kredietrisico

-          Posities in overheidsobligaties

-          Performing en Non-performing kredieten

-          Geherstructureerde kredieten

 

De verzamelde gegevens zijn afkomstig van de standaardinformatie die de banken op regelmatige basis aan de EBA rapporteren via het rapporteringskader (FINREP, COREP).

De gedetailleerde resultaten van deze oefening voor KBC Bank werden vrijgegeven in een informatietabel volgens de gebruikelijke indeling van de EBA.  Meer details over deze oefening vindt u op de website van de EBA: www.eba.europa.eu.

Deze informatie dient enkel ter vergelijking en mag in geen geval rechtstreeks worden vergeleken met de andere informatie die de bank publiceert.


* Dit nieuwsbericht bevat informatie waarop de Europese transparantieregelgeving voor beursgenoteerde bedrijven van toepassing is.

 

 

 

 

Contacteer ons
Stef Leunens KBC Groep NV
Stef Leunens KBC Groep NV
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium