KBC wint voor het 6de jaar op rij Euromoney Awards for Excellence 2021 voor Best Bank in België.

KBC wint voor het 6de jaar op rij Euromoney Awards for Excellence 2021 voor Best Bank in België.

Euromoney – een toonaangevend vakblad voor de financiële sector – reikte gisteren opnieuw de trofee voor 'Best Bank’ in België uit aan KBC. Deze prijs gaat naar de bank die het voorbije jaar sterk scoorde op verschillende belangrijke punten zoals een gedifferentieerd bedrijfsmodel, innovatie en zich kunnen aanpassen aan veranderende markt- en regelgevingsomstandigheden.
De jury van Euromoney was vooral overtuigd door:
• Het sterke omnikanaal distributiemodel dat steeds persoonlijkere en snellere oplossingen biedt;
• KBC Mobile, de all-in-one app die ook relevante third party aanbiedingen heeft voor klanten en niet-klanten;
• Kate, de digitale assistente die voor een nog betere klantenbeleving zorgt.

David Moucheron, CEO KBC divisie België:

“Ik ben enorm verheugd dat we voor de zesde keer op rij de trofee van ‘Best Bank in Belgium’ mogen ontvangen. Dit toont dat KBC de referentie is én blijft in klantgericht bankverzekeren. We spelen ook maximaal in op de wijzigende verwachtingen van de klanten, gedreven door hun ervaringen in e-commerce en in andere retailsectoren. De snelheid waarmee de klant een accuraat antwoord krijgt, wordt belangrijker dan de plaats waar dat gebeurt. Daarom zet KBC zoveel in op innovatie en digitaliteit, wat een optimale klantenbeleving ten goede komt. Klanten wisten dat heel erg op prijs te stellen tijdens het voorbije Covid 19-jaar. Ik wens dan ook alle klanten te bedanken voor hun onverminderd vertrouwen in KBC. We zullen ons blijven inzetten voor hen. Tot slot wil ik onze medewerkers bedanken voor hun inzet. Zij hebben het voorbije jaar nog maar eens hun enorme weerbaarheid getoond in deze uitdagende tijden.”


Over Euromoney
Het vakblad Euromoney, gespecialiseerd in het bank- en financiewezen, reikt sinds 1992 in bijna 100 landen prijzen uit. De resultaten zijn gebaseerd op kwantitatieve gegevensanalyses en de adviezen van een jury van journalisten. Bijna 1000 banken namen deel aan de award. Euromoney, opgericht in 1969, is een van de meest invloedrijke financiële tijdschriften ter wereld. Elk jaar publiceert het vele interviews met vooraanstaande vertegenwoordigers van de banksector, ministeries van financiën en centrale banken uit de hele wereld.
 

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium