Lezers van Spaargids.be erkennen KBC voor het vijfde jaar op rij als Beste digitale bank

Lezers van Spaargids.be erkennen KBC voor het vijfde jaar op rij als Beste digitale bank

Bolero is voor de derde keer de Beste Beleggingsbank

 

Voor het zevende jaar op rij peilde Spaargids.be naar de tevredenheid van hun lezers over de dienstverlening van hun bank. Iets meer dan 46.000 respondenten brachten hun stem uit. Op basis daarvan kende Spaargids.be enkele awards toe, waarbij KBC voor het vijfde jaar op rij verkozen werd als Beste Digitale Bank. Bolero werd voor de derde maal bekroond tot de Beste Beleggingsbank.

 

Karin Van Hoecke, directeur digitale transformatie en data KBC divisie België reageert zeer enthousiast: “We zijn heel trots om vijf jaar na elkaar bekroond te worden tot Beste Digitale Bank. Dit is een beloning voor de aanhoudende inspanningen die KBC in de voorbije jaren heeft geleverd om gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwikkelen die het leven van de klant zo makkelijk mogelijk maken. Met bijna 2 miljoen unieke gebruikers, en per dag meer dan 2 miljoen logins blijft KBC Mobile samen met Kate, onze digitale assistent, de ‘go-to’ van klanten om hun bank- of verzekeringsproducten te gebruiken en raadplegen waar en wanneer ze maar willen. Daarnaast staan onze kantoormedewerkers en de collega’s van KBC Live steeds klaar om meer complexe vragen te beantwoorden of om klanten bij te staan op sleutelmomenten in hun leven. Onze ‘Digital with a human touch’ wordt bij onze klanten dan ook enorm op prijs gesteld. Ook de extra diensten in KBC Mobile worden door meer dan een miljoen mensen gebruikt, wat toont dat klanten tijd willen besparen en geld willen verdienen met de hulp van KBC. We willen tot slot onze klanten uitdrukkelijk bedanken om ons naar de top te stemmen in deze enquête. Het motiveert ons nog meer om onze dienstverlening te verbeteren en verder uit te breiden.”

 

Werner Eetezonne, CEO van Bolero, vult aan: “Wij zijn enorm verheugd en fier dat we de award voor ‘Beste Beleggingsbank’ voor het derde jaar op rij in de wacht slepen. Deze prijs, gestemd door onze eigen klanten en trouwe gebruikers van ons online beleggingsplatform, is voor ons heel veel waard. Als marktleider in België wist Bolero de voorbije ​ jaren ook heel wat jonge en startende beleggers aan te trekken. Om al onze klanten te helpen het beste te halen uit hun beleggingen, reiken we hen niet alleen dagelijkse aandelentips, actuele beleggingsthema’s en opportuniteiten aan, maar ook tal van opleidingen en educatie. Ook in woelig ‘beurswater’ is die informatie, opleiding en service van goudwaarde. Dat maakt Bolero uniek en dat stellen onze beleggers en de lezers van spaargids duidelijk op prijs. Het is een extra motivatie voor Bolero en al haar medewerkers, aan wie ik deze award wil opdragen, om elke dag het best mogelijke voor onze klanten te bieden.”
Spaargids_NL.pdf 335 KB

 

Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson

 

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium