Rechtstreeks vanuit KBC/CBC Mobile een aangetekende e-mail versturen is een feit

Rechtstreeks vanuit KBC/CBC Mobile een aangetekende e-mail versturen is een feit

Een échte primeur voor België is dat vanaf vandaag klanten van KBC, KBC Brussels en CBC een aangetekende mail kunnen versturen rechtstreeks vanuit KBC/CBC Mobile. KBC werkt hiervoor samen met IPEX.

Karin Van Hoecke, directeur digitale transformatie KBC België: “KBC Mobile bood tot dusver vooral extra diensten aan met betrekking tot mobiliteit (parking betalen bij 4411, Q-Park, tickets van de Lijn en NMBS, deelfietsen) alsook toegang tot dienstencheques (Sodexo), maaltijd- en eco-cheques (Monizze). We merken dat onze klanten dit extra-bancaire aanbod steeds meer op prijs stellen. Ze hoeven immers geen hele reeks verschillende apps meer te downloaden maar vinden alles terug in hun bancaire gebruiksvriendelijke app. Daarom zijn we heel blij ons aanbod nu te kunnen uitbreiden en op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier diensten te kunnen aanbieden die de administratieve rompslomp voor onze klanten verlichten.We merken dat de klant gebruiksgemak en comfort ten zeerste op prijs stelt: we tellen immers al ongeveer 1 miljoen contracten van bank- en verzekeringsproducten die online getekend werden”.

 

Wat is de Aangetekende e-Mail van IPEX?

 

KBC biedt in samenwerking met IPEX een alternatief voor een aangetekende zending met het voordeel dat de klant zich niet moet verplaatsen. De klant kan de aangetekende e-mail gebruiken voor het opzeggen van zijn/haar huurcontract, fitnessabonnement, contract energieleverancier,…Hij kan de e-mail opstellen en versturen vanuit KBC/CBC Mobile en online opvolgen wie op welk moment de e-mail verstuurd of ontvangen heeft.

De KBC-partner voor deze dienst, IPEX, garandeert de integriteit van de zending, dit wil zeggen dat de inhoud van het document ongewijzigd wordt doorgestuurd. Bovendien wordt de aangetekende e-mail vrijwel onmiddellijk aangeboden aan de ontvanger.

Het verzenden van een aangetekende e-mail kost 4,85 euro.

Story image

Voor meer informatie: persbericht van 18/6.

Persbericht 20190709_IPEX_BESCHIKBAAR_VIA_MOBILE_NL.pdf - 260 KB

 

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium