Soluz.io helpt klanten bij e-invoicing

KBC en Arco Information bundelen hun krachten in een Joint Venture. Het nieuwe bedrijf zal voortgaan als Soluz.io (lees Soluzio). De nieuwe organisatie zal oplossingen aanbieden die klanten zullen helpen de overstap te maken naar elektronische facturatie of e-invoicing. Op termijn zal Soluz.io werken aan het aanbieden van nieuwe, innovatieve en klantgerichte oplossingen.

De nieuwe Joint Venture Soluz.io zal klanten helpen over te stappen naar elektronische facturatie of e-invoicing. Hierbij staat de totale ontzorging van de klant bij het afleveren van zijn factuur centraal. Op termijn zullen hier nieuwe, innovatieve en klantgerichte oplossingen aan toegevoegd worden.

 

KBC + Arco Information NV = Soluz.io

Arco Information NV biedt oplossingen om informatiestromen van documenten te beheren. De kernactiviteit van het bedrijf is om papier naar een digitaal formaat om te zetten, alsook het automatiseren van processen tot elektronische facturatie. Met KBC als partner, zal ook een betaaloplossing hieraan gekoppeld kunnen worden.

De totaaloplossing zal geïntegreerd worden in het KBC Business Dashboard voor ondernemers,  een onlinebankingportaal voor tablets en desktops, waarmee de ondernemer vandaag al vlot kan bankieren en toegang heeft tot al zijn banktoepassingen.

Wim Eraly, algemeen directeur Corporate Banking bij KBC verduidelijkt:  “Een ondernemer verwacht van zijn bankier niet louter bancaire oplossingen. Door samen te werken met een betrouwbare partij kan KBC Corporate Banking een totaaloplossing aan zijn klanten bieden. Bovendien past het aanbieden van diensten van derde partijen in de Open Banking strategie waar KBC momenteel aan verder werkt. Met de e-facturatie van Soluz.io wordt de ondernemer ontzorgd van een aantal taken die veel tijd in beslag nemen. KBC helpt zo  de klanten bij hun digitale transformatie.

 

Paul Van Coillie, CEO Arco information voegt daaraan toe: “Door onze technologie onder te brengen in Soluz.io versnellen we enerzijds de evolutie die de KBC betracht, anderzijds kunnen we deze technologie nu samen aan een verhoogd tempo uitbouwen ten voordele van de toekomstige noden van bedrijven.

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium