Start it @KBC verhuist tijdelijk naar Tolhuis in Antwerpen

Op 8 februari  maakte KBC bekend dat de KBC-Toren de komende 2 jaar grondig wordt gerenoveerd. Die werken moeten de Toren “future-proof” maken en tegelijkertijd de verborgen historische asbestrestanten in het gebouw verwijderen. Het gebouw wordt daarom de komende maanden geleidelijk aan volledig vrijgemaakt.

Voor de startende ondernemingen die via Start it @KBC al een aantal jaren gratis verschillende verdiepingen ter beschikking hebben in de KBC-Toren, komt er vandaag duidelijkheid.

De Stad Antwerpen en KBC bereikten een akkoord om de startende ondernemingen gedurende de werken aan de KBC-Toren onder te brengen in het Tolhuis.  Daar ontwikkelt de Stad Antwerpen The Beacon, een business en innovatiehub met kantoren voor referentiebedrijven en start-ups in het Internet of Things.

De verhuis is gepland vòòr eind juni.

Vanaf deze zomer (ten laatste 1 juli) en tijdens de duur van de werken zullen alle medewerkers en vaste gebruikers van het gebouw ondergebracht worden in ofwel andere KBC-gebouwen, ofwel panden elders in de stad die KBC zal huren voor de duur van de werken. Op 28 maart maakte KBC al bekend waar het merendeel van de medewerkers zullen terecht komen.

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium