Tickets Technopolis nu ook te koop via KBC Mobile!

Tickets Technopolis nu ook te koop via KBC Mobile!

Mechelen en Brussel – Voortaan kan je ook tickets voor Technopolis kopen via KBC Mobile. Met 1,5 miljoen actieve gebruikers is deze app een van de belangrijkste open banking platformen in België. Via KBC Mobile kan je al een tijdje je prepaid kaart opladen bij Proximus, Orange en Base, tanken bij Q8 of een aangetekende mail versturen, maar voortaan kan je er nu ook tickets voor Technopolis aankopen. Voor het doe-centrum in Mechelen betekent de samenwerking met KBC een grotere visibiliteit bij een heel breed publiek, hetgeen zich ook belooft te vertalen in een positief effect op de ticketverkoop.

KBC(1) Mobile is met 1,5 miljoen actieve gebruikers één van de belangrijkste open banking platformen in België. Via KBC Mobile kan je niet enkel bankieren en verzekeringen regelen maar ook gebruik maken van 30-tal van niet-financiële diensten zoals je prepaid kaart opladen bij Proximus, Orange en Base, tanken bij Q8 of een aangetekende mail versturen. Momenteel maken meer dan 440.000 klanten van KBC gebruik van deze diensten en KBC Deals, en hun aantal groeit gestaag, samen goed voor 2,8 miljoen transacties in 2020. Voortaan kan je nu ook op een heel gebruiksvriendelijke manier tickets voor Technopolis kopen. Technopolis sluit aan bij het groepje van vrijetijdsaanbieders dat sinds kort tickets via KBC Mobile aanbiedt (Kinepolis, Bobbejaanland en Plopsa).


De samenwerking met KBC belooft een gunstig effect op de ticketverkoop van Technopolis te hebben. Dat is meer dan welkom, want door de coronacrisis heeft het doe-centrum – net als vele anderen – er een financieel zwaar jaar op zitten.


Karin van Hoecke, directeur Digitale Tansformatie KBC België, vult aan: “Voorlopig houden we onze vakantie en andere vrijetijdsbestedingen noodgedwongen nog dicht bij huis, en om de sfeer van innovatie en nieuwe technologie aan te voelen is Technopolis een zeer fijne bestemming. We zijn blij dat we vanaf vandaag ook deze ticketservice kunnen toevoegen aan het vrije tijdsaanbod in KBC Mobile zodat onze
klanten heel vlot, heel veilig, corona-proof en zonder aanschuiven kennis kunnen maken met dit inspirerende doe-centrum.”


Ester Blockx, Marketing & Sales Director Technopolis: “En of we blij zijn met een plekje in KBC Mobile. Al wie de app regelmatig gebruikt, zal ons logo tussen de extra diensten zien en er aan herinnerd worden dat ze maar een paar keer moeten klikken om tickets te kopen. En dat in een uiterst veilige en voor hen vertrouwde digitale omgeving. Ik ben er zeker van dat we hierdoor onze ticketverkoop kunnen maximaliseren en bijgevolg meer bezoekers over de vloer zullen krijgen, uiteraard zonder onze voorlopig nog beperkte capaciteit te overschrijden. Ik ben ook trots dat Technopolis als een van de eerste partners uit de vrijetijdssector in KBC Mobile werd opgenomen en een primeur is altijd meegenomen!”


Over Technopolis
In Technopolis schuilt om elke hoek een nieuw wetenschappelijk avontuur. Het ene moment sta je in een enorme zeepbel en het volgende verplaats je een rots met je pink of doe je een dutje op een spijkerbed. Nog maar net bekomen van het ene avontuur, zet je al een vliegtuig veilig aan de grond of start je een zoektocht naar chemische elementen in het heelal met onze Mendelejev-game. Daarnaast geef je je ogen de kosten tijdens spectaculaire wetenschapsshows en demo’s waar je haren van rechtop gaan staan. Letterlijk!
Ontdekken, experimenteren, curieuzeneuzen… Alles is toegestaan in Technopolis! Er bestaat maar 1 gulden regel: je moet alles minstens een keer zélf uitproberen! In Technopolis leer en ervaar je – haast zonder dat je er erg in hebt – dat wetenschap en technologie overal zijn!


Over KBC Groep
KBC is één van de belangrijkste financiële instellingen in Europa. Het is een multi-kanaal bankverzekeringsgroep met een geografische focus op Europa die vooral particuliere klanten, KMO’s en middelgrote bedrijven bedient. De groep neemt belangrijke, en in vele gevallen marktleidersposities, in in zijn kernmarkten van België, Tsjechië, Bulgarije, Hongarije, Slovakije en Ierland. De KBC Groep is ook selectiever aanwezig in een aantal andere landen en regio’s wereldwijd.
KBC stelt ongeveer 42.000 medewerkers tewerk en telt meer dan 11 miljoen klanten in zijn kernmarkten.
KBC Groep NV is genoteerd op Euronext Brussel (ticker symbool 'KBC').
 


Contact Technopolis

Ester Blockx, Marketing & Sales Director [email protected] 015 34 20 20

 

1. Waar we verder spreken over KBC, worden tevens KBC Brussels en CBC bedoeld

Contacteer ons
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Viviane Huybrecht General Manager KBC Corporate Communication / Spokesperson
Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium