Vanaf vandaag bekijk je met Goal Alert in KBC Mobile meteen alle hoogtepunten uit de Jupiler Pro League

Vanaf vandaag bekijk je met Goal Alert in KBC Mobile meteen alle hoogtepunten uit de Jupiler Pro League

Vanaf vandaag kunnen alle voetballiefhebbers de goals en hoogtepunten uit de Jupiler League near-live bekijken op de nieuwste versie van de KBC Mobile app. Aan het einde van het voetbalweekend krijgen zowel klanten als niet-klanten van KBC, CBC en KBC Brussels ook de samenvattingen aangeboden op de vernieuwde app.   

KBC[1] Mobile is de enige app in België en daarbuiten die dergelijke ‘near live clips’ zal aanbieden.

Ook de voetbalfans in Brussel en Wallonië krijgen eenzelfde beleving via respectievelijk KBC Brussels Mobile en CBC Mobile. Voetbal is de populairste sport ter wereld en in België is dat niet anders.

Dit seizoen kunnen voetbalfans genieten van meer dan 300 wedstrijden, 30.000 speelminuten en hopelijk honderden goals. Met Goal Alert:

  • krijg je onmiddellijk een melding zodra een hoogtepunt zich heeft voorgedaan: een goal of een rode kaart bijvoorbeeld;
  • krijg je de videobeelden van de hoogtepunten 3 minuten na de actie te zien. Zij blijven de hele match zichtbaar tot 30 minuten na het eindsignaal van de match;
  • kan je te allen tijde de matchacties op een tijdslijn volgen. Deze tijdslijn toont de doelkansen, goals, wissels, gele en rode kaarten en ook de tussenkomsten van de VAR;
  • krijg je op de laatste dag van de speeldag, vanaf 23.59 uur, ook alle samenvattingen van het voetbalweekend te zien. Zij blijven beschikbaar gedurende het hele seizoen.  

Dankzij de overeenkomst met Eleven Sports, de nieuwe rechtenhouder van de Pro League, heeft KBC de exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van digitale ‘near live clips’ van de matchen van de Jupiler Pro League. Daarnaast heeft KBC ook de niet-exclusieve rechten op de digitale samenvattingen van de JPL-wedstrijden verworven. Klanten en niet-klanten van KBC hoeven dus vanaf vandaag niets meer te missen van de Jupiler Pro League.

Een gebruiksvriendelijke oplossing voor de vele voetballiefhebbers die geen tijd hebben om een volledige match te bekijken of geen zin hebben om hier veel geld voor te betalen, maar toch graag mee zijn.

Alle doelpunten en hoogtepunten van je favoriete ploeg(en) of van alle 18 ploegen worden met beeld en commentaar vrijwel onmiddellijk gepusht naar je telefoon tijdens de match zelf. Zo mis je geen enkel belangrijk moment meer van je favoriete club en ben je altijd mee, waar je ook bent. 

Daarenboven kan je op het einde van het voetbalweekend de samenvattingen van alle wedstrijden rustig herbekijken.

 

Story image

KBC kan alle Belgische voetbalfans, zowel klanten als niet-klanten, op die manier een unieke en exclusieve mobiele voetbalbeleving bieden. Ben je nog geen klant van KBC, dan kan je toch perfect gebruik maken van de KBC Mobile app, zonder dat je een bank- of verzekeringsproduct van KBC hoeft te hebben.

Hoeveel kost Goal Alert?

  • Voor KBC-klanten met een KBC-Plusrekening (de overgrote meerderheid van KBC-klanten) is dit inbegrepen in de KBC-Plusrekening.
  • Voor KBC-klanten met een andere rekening (gratis KBC-Basisrekening) of voor niet-KBC-klanten: tot eind november wordt Goal Alert gratis én zonder aankoopverplichting aangeboden. Nadien kan je de beelden blijven bekijken door een Goal Alert Video Pass aan te schaffen voor 0.99 EUR per maand. Je kan het abonnement opzeggen wanneer je wil.

Hoe kan je Goal Alert activeren of installeren?

Je bent al  KBC-klant en maakt al gebruik van KBC Mobile: Dan zie je in KBC Mobile de knop Goal Alert.

Story image

Je bent nog geen KBC-klant: download de KBC Mobile app en kies “ontdek Goal Alert”.

Story image

Niet-bancaire diensten slaan aan

Sinds december 2019 is KBC de eerste financiële instelling in België die haar mobiele toepassing KBC1 Mobile openstelt voor een ruimer publiek dan de eigen klanten. Ook niet-klanten kunnen  gebruik maken van een aantal niet-bancaire diensten via KBC Mobile, ook al hebben ze geen bank- of verzekeringsproducten bij KBC. En die platformklanten maken daar in toenemende mate gebruik van.  Meer dan 1,5 miljoen KBC Mobile-klanten maken vandaag gebruik van hun bank- en verzekeringsdiensten. Meer dan 280.000 onder hen gebruiken de niet-bancaire diensten van derde partijen in de app die we sinds midden 2018 geleidelijk aan ook aanbieden. Ze kopen een ticket of meerrittenkaart van De Lijn, MIVB of NMBS, betalen een parkeersessie met 4411 of bij Q-Park, reserveren een deelfiets of deelwagen, bestellen dienstencheques of consulteren hun maaltijdcheques, tanken bij Q8 zonder een bankkaart te hoeven bovenhalen, reserveren van Fast Lane of Lounge Pass op Brussels Airport of kopen een filmticket bij Kinepolis,…De niet-bancaire diensten van derde partijen werden in totaal al meer dan 3 miljoen keer gebruikt.

Hier vind je een overzicht van alle extra, niet-bancaire diensten binnen KBC Mobile.

 

[1] Waar KBC staat, geldt dit ook voor CBC en KBC Brussels.

 

Over KBC Group

Bij twijfel of discussie over de inhoud van deze persberichten geldt de versie gepubliceerd op www.kbc.com/nl/persberichten als enige referentietekst.

KBC Group
Havenlaan 2
B - 1080 Brussels
Belgium